onsdag 13 juni 2018

Kläder

Bra kläder för sjölivet är roligt och gör att man kan fokusera så mycket mer på seglingen. Jag investerade ordentligt för Atlantseglingen men det jag inte hann med var att prova ut ett par ordentliga seglarshorts. Storlekarna är ofta små så jag vill gärna prova så att det sitter bra. Jag har inte tid att skicka fram och tillbaka saker. Som tur är är jag rätt frekvent i sthlm i jobbet och då hinner man slinka inom t.ex. Captains på Kommendörsgatan 26 för lite ekipering. Jag kunde även byta handskarna jag köpte inför Atlantsegligen (som jag hann med att köpa innan avsegling) Mitt ute på Atlanten upptäcker jag att en vante är större än den andra dvs. en XL och en XXL. Detta trots jag provat dem flera ggr innan. Bägge skyddade lika bra och de var guld värda där ute kan jag säga men XXL var för stor. Captains har skött fadäsen föredömligt genom att byta handskarna rakt av samt bjussat på mustobältet till shortsen. Man får dock ligga på dem lite så saker händer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar