lördag 30 juni 2018

Kasta loss för Atlanten (25 April)

Onsdag den 25 April. Ett datum som lika magiskt som en fyr som väntar bortom horisonten och helt plötsligt är det dags. Idag ska vi fan kasta loss och segla ut på ett av världens sju hav! Hur kommer det bli?, Hur kommer vi hantera det?, Vad kommer hända? Frågorna är många och till viss del omöjliga att svara på då varje resa är ju unik. Jag förstod att vissa ombord hade väntat på denna dag i två år. Alltså att de signat upp sig sen länge. För min del var det ju lite annorlunda, Jag kontaktade Sjösportskolan tidig vår 2017 och sa att jag gärna är med som reserv, detta eftersom det då var fullbokat. Då låg detta cirka ett år framför mig och som ett resultat av att jag diskuterat med en god vän om vilka mål ska man jaga då man nått de man redan hade? Frågan jag fick var om jag inte hade några seglingsmål, ja...Atlanten kanske sa jag. Varpå jag ringde Sjösportskolan och anmälde mig som reserv. Nåväl, Livet ger dig det du vill ha så länge du vet vad du vill ha. Det är min erfarenhet. Så klart att du måste jobba för det men om du jobbar så jobbar även  krafterna för dig. Nu var jag här tillsammans med 13 andra med samma mål! Vi hade tänkt avsegla 10.00 men kom iväg 12.00. Det märktes ombord och i luften att alla ville bara komma igång och iväg!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar