torsdag 28 maj 2015

Denna kväll för ett år sedan

Vid denna tid - exakt för ett år sedan - så hade vi kappseglat, tagit ner seglen och var på våg in i hamn. PANG så smällde det till och jag fattade inget alls. Efter någon sekund fattade jag att vi gått gå prund. Panik, läckagekontroll. inga läckor, övriga skador?, inga verkar det som. Ta oss in till kaj, förtöja, ringa försäkringsbolag, ringa kranbil, fixa fram stöttorna där hälften av dem låg hemma, lyfta båten med riggen på, palla upp, kolla skador igen... phhhuu. Denna kväll när jag kom hem så blev det en stor whiskey. Dagen efter drog vi till Legoland i Danmark med familj och släkt. Jag röjde runt med mitt försäkringsbolag Pantaenius som var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Ett år senare seglar vi igen som om inget har hänt. Så är det. Även om det värsta inträffar så behöver det inte vara slutet på allting , jag kommer dock aldrig glömma.     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar