tisdag 4 maj 2021

Beslag från INO i Ljubljana

Jag upptäckte att ett beslag av 4 skiljde sig mot övriga och insåg att det satt inte så snyggt med lite överlapp i plastens urfasning. På de övriga beslagen står det INO och Ljubljana. INO är ett topledande företag gällande tillverkning av rostfritt stål. Jag mailade dem men fick inget svar. Jag mailade Elans generalagent i Sverige, bifogade bilder och mått. Jag påbörjade mailloopen i Januari och vi hördes av med ca 3-4 veckors mellanrum men det fanns ingen lycka i att hitta beslaget i Sverige. Efter ännu några veckor så kom besked att det finns 3 -sista- kvar på varvet i Slovenien. Så i mitten av April kunde jag förmedla min adress och få dem hemskickade via Nordic Yacht i Stockholm som har föredömligt stått till tjänst i detta. 


 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar