måndag 30 juni 2014

Gasol spis

Spisen på båten har ju sannolikt varit monterad sedan den tillverkades. Spisen fungerade bra men eftersom jag har respekt för gasol och spisen sannolikt var över 10 år gammal kände jag att jag ville ha en ny. Jag har kika runt en hel del och det fanns inte många spisar som mäter 45cm brett som är det jag får plats med. Majoriteten av spisar ligger på 50cm. En dag satt jag och kollade på ett reklamblad från Erlandssons Brygga och fick syn på "min" spis. Den gick under namnet Nordica Inox. Den går även under namnet Techimpex Classic hos www.techimpex.net  Jag beställde en från Erlandssons webshop och den var framme efter en dag. Det vara bara att hänga dit den så passade det klockrent med den gamla balansupphängningen. Skönt!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar