söndag 24 maj 2020

Sjösatt och riggat 22:e Maj 2020

Fredagen den 22:e Maj sjösatte vi båten samt lyfte på masten med hjälp av kranbilen. Så här sent trodde jag aldrig jag skulle sjösätta men eftersom Atlantseglingen nu är framskjuten så känns det vettigt att sjösätta och köra på som vanligt. Av denna anledning har jag gjort i ordning båten så när vi väl bestämde att sjösätta så var det ingen rush på att fixa en massa saker. Fredagsvädret var inte superbra med rejält byig SO vind på upp till 13 m/s däremot uppehåll och hyfsad temperatur. Konstigt nog upplevde jag inte större påverkan av vinden vid rigglyftet. När vi väl tuffade bort till båplatsen så kände jag hur energin forsade igenom kroppen och den goda känslan av att vara på båt igen. Skönt och bra! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar