söndag 22 april 2018

Avresa från Sverige till Guadalopue

Så kom dagen som jag preppat för på många sätt, inköp av prylar, flygbiljetter , överlämningar på jobbet och allt annat praktiskt som måste funka "som vanligt". Taxin var beställd till 0745 så revelj 0700. Att krama alla hej då var absolut en utmaning med tårar. Mycket jobbigt måste jag säga. Flyget gick på tid och denna gång med inchekade väskor vilket jag är helt allergisk emot och har det aldrig när jag reser men nu var det ju liksom tvunget.Vi landade väl före tid i Paris men trots detta så fick vi vänta 15 min på baggage så tid äts upp , det är ett som är säkert. 15 min är inte mkt men just denna resa har dessutom byte av flygplats från CDG till ORL. Med en layover tid på 2h 20min pga just nytt baggagedrop i Orly. Flygplatsen CDG ligger norr om Paris och Orly söder om. Trafiken var och är alltid ett helvete som alltid i denna stad och transporten tog en timme med privat transfer som jobbade aktivt för att kryssa i köerna. Jag har åkt med sämre förare i Paris, såna som bara sätter sig och rycker på axlarna ...Chauffören fick bra med dricks. Baggagedropen på Orly var i total kaos med byte av köer , orkestrerad av personalen, folk som blev ledsagade att tränga sig för att annars skulle de missa sina flyg osv.. och ändå står jag i businesss kön med motsv biljett. Stämningen var mer än upprörd i köerna och man fattar ju inget av vad de säger heller men med 35 minuters marginal kunde jag lämpa av väskorna och gå förbi security och in till gateområdet där jag nu suttit och skrivit detta, tagit en öl och sallad. Jag är trött och behöver sova får se om det är möjligt på planet. Brukar inte göra det. Lämnar 1520 och landar 1755 men det är 8h flygtid men jag sitter rätt bekvämt på planet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar