söndag 3 januari 2016

Nytt år, Nya utmaningar och utgifter ... :-)

2016 är här och med detta ett helt blankt papper av möjligheter redo att skrivas. Bloggen har inte fått mycket uppmärksamhet under hösten och det beror dels på att det inte funnits något väsentligt att skriva om. Detta har i sin tur berott på att all förutom basunderhåll av båten inför vintern har gått åt till att komma in i mitt nya företag som jag började i Augusti 2015. Inför 2016 så kollar jag på arbetsloggen och ser att detta året blir det mer fokus på ett fåtal områden men med karaktären funktionellt, betydande samt en hel del optimeringar av existerande saker som jag kallar "minor upgrades" som inte behöver kosta så mycket men kräver kanske mer research. Efter 3 år så börjar vi närma oss det som jag kallar "nice to have" på listan och det finns ju mycket som är nice to have men här i ligger också faran att hoppa på för mycket - ambition kan slå tillbaka så man måste vara noga med det man ger sig på. Oavsett så ser jag fram emot att börja planera upp de närmaste 10 månaderna och allt vad det innebär.
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar