söndag 6 september 2015

Nytt storsegel beställt

Så där. I fredags la jag ordern till segelmakaren Boding att ordna mig ett nytt storsegel. Båten behöver verkligen ett nytt storsegel då det som satt på då jag köpte båten var från 2006 dvs nära 10 år gammalt och helt klart redo för pensionering. Detta blir första seglet jag köper från från Boding.  Tidigare har jag handlat av såväl Syversen som Lundhs sail båda i Göteborg. Redan i sommar hade jag en inledande dialog med Boding om en ny rullstor men ville inte exekevera mitt i sommaren men nu går vi mot höst och in i ett nytt budget år för båten. Har kommit fram till att det blir naturligt att bryta året i September avseende nya investeringar och mål.

Specifikation på seglet enligt nedan:    

Rullstorsegel
Yta: 29m2
Duk: G2 Membran
Curved: technora
Taft: 1 sida
Inkl. 5stående lattor om ca: 2,5m, Block och UV-skydd i skothorn, segel nr. + logo. Trim: tell-tales, trimlina i akter- och bomlik, cunningham, kontrast band
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar